Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Сенс життя насправді має одиниці. Світова статистика свідчить, що 4% людей на цій планеті займаються улюбленою справою. Я думаю, що в Україні цей відсоток набагато нижчий, дай Боже, щоб один», - зазначив Сергій Новіков.

За словами психолога, якщо запитати будь-яку людину, в чому полягає сенс її життя, то вона, швидше за все, назве якісь побутові речі.

«Люди втратили кайф від величезної кількості змін, які відбуваються з ними. Для людей дискомфорт це нестерпно важко і неприйнятно», - наголосив Сергій Новіков.

Як зазначив експерт, сучасні люди почали боятися випробувань та труднощів у житті, а також змін, що призвело до часткового нівелювання сенсу життя як такого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Потрібно терміново цьому навчитися, бо коли ми народилися та були дітьми, ми були такими, але нас потім перетворили на тепличних людей», - сказав Сергій Новіков.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв заявив, що не можна недооцінювати варіант нападу Білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, які функції виконують облгази.