Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Україна виграє цю війну, а в мене зовсім немає сумнівів у цьому, все одно це станеться, просто якою ціною. Потім має бути розвал росії і громадянська війна всередині, я теж не сумніваюся в цьому зовсім», - заявляє Андрій Сидельніков.

На його думку, росію через величезну кількість жебраків також чекає класова боротьба. Політик наголошує, що за 22 роки росія створила собі гарну обгортку, але всередині – все погано, люди знаходяться у кабалі і не мають майбутнього. Він нагадує, що в 1861 році кріпацтво скасували, але де-факто воно зараз існує.

Як розповідає Андрій Сидельніков, люди бачать, що ті, хто хоч якось причетний до влади, отримують набагато більше, хоча працюють так само чи навіть менше. Тому він вважає, що росія ще має пройти розкуркулення, але воно матиме нову форму, що відповідає 21 століттю.

«Усі, хто причетний до цього режиму, мають отримати відплату і вона буде обов'язково рано чи пізно. Люстрацію ми пройшли вже у плані того, що її просто пролетіли, і вона не допоможе від слова зовсім тепер. Люстрацією в 90-х треба було займатися, на початку 2000-х, сьогодні – ні. Вони мають отримати саме відплату та їхні сім'ї, вони її отримають, я в цьому також не сумніваюся», - стверджує Андрій Сидельніков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Епштейн заявив, що війна путіна проти України та ядерний шантаж загрожують знищити людство.

Також Знай.ua писав про те, що Кондратенко назвав вторгнення Білорусі малоймовірним.