Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, найкращі роки росії, які він сам прожив і бачив на свої очі, були в єльцинський період, тобто з 1991 року до і приходу до влади путіна.

«Було майбутнє, видимість цього майбутнього була, люди не мали цього переляку, як було в Радянському Союзі і як зараз всі в страху. Наразі вже на кухнях не розмовляють про політику, а в Радянському Союзі розмовляли», - наголошує Андрій Сидельніков.

Як пояснює політик, у Радянському Союзі не було смартфонів і розмови не можна було записати, а зараз пишуть абсолютно все і скрізь. Також він зазначає, що розпізнавання лиць у Москві зробили виключно з метою затримувати та ідентифікувати опозиційно налаштованих людей. Гість програми наголошує, що у всьому світі це система безпеки, але в росії її використовують для того, щоб виявити ворогів.

Сам же Андрій Сидельніков зазначає, що завжди був орієнтований на європейські цінності, на західну цивілізацію, а тому в росії він та його однодумці – вороги путінського режиму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сидельніков заявив, що росія має пройти розвал і громадянську війну.

Також Знай.ua писав про те, що Патриляк розповів, як Сталін хотів оточити Німеччину без жодного пострілу.