Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?».

«Якщо поглянути на стратегічні цілі країн-учасниць умовної «антиросійської коаліції», то можна зрозуміти, що ці цілі у всіх різні, тому вони, швидше за все, намагатимуться дотримуватись паритетних партнерських відносин між собою», - зазначив Андрій Вігірінський.

За словами експерта, багато дій західних країн по відношенню до росії є несинхронізованими: наприклад, якщо більшість європейських країн підтримують нафтове ембарго, то Угорщину такий розклад не зовсім влаштовує. Як він зазначив, це говорить про те, що Захід хоч і об'єднаний однією метою (зупинити війну), але не є монолітним у своїй стратегії та рішеннях.

«Є речі, на які одні партнери чи союзники можуть піти, а є речі, на які не можуть. Якщо для Великобританії та США відмова від нафти це ні про що, то для Європи це трохи катастрофа», - наголосив Андрій Вігірінський.

Як зазначив юрист, це зовсім не означає, що є країни, які відверто не підтримують Україну: вони підтримують, але по-різному залежно від свого курсу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Але в будь-якому випадку, в антипутінській коаліції не знайдеться суб'єкта, який скаже: «Ні-ні-ні, я передумав: війна – це добре, хай захоплюють». Ні, такого не буде, але просто заради європейських цінностей усі готові на різні жертви», - сказав Андрій Вігірінський.

Як повідомляв Знай.ua, військовий Олександр Кондратенко заявив, що вторгнення Білорусі малоймовірне.

Також Знай.ua повідомляв, що у ЗМІ розповіли, коли санкції призведуть до зростання цін на продукти харчування у росії.