Про це він розповів у своєму блозі.

«Зараз на фронтах, особливо на Донеччині, помітне затишшя. Це пов'язано з тим, що ворог зазнав величезних втрат при окупації Лисичанська та Сєвєродонецька: вони намагаються зараз заповнити резерви», - зазначив Тарас Загородній.

За словами політолога, зараз противник намагається на східний напрямок підвести нову техніку, а також зібрати залишки військових, які ще не встигли загинути. На думку експерта, надалі російські війська планують спробувати наступати у напрямку Слов'янська, Краматорська та Бахмута.

«Як оцінюють західні розвідки, цей наступ може затягтися на більш далекий термін, тому що українська армія лише за останній тиждень знищила понад 20 складів із боєприпасами, а також залізничні колії: все, що раніше неможливо було дістати», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив експерт, після появи високоточних боєприпасів у ЗСУ російській армії стало в рази складніше наступати та організовувати подальші наступи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Без величезних складів їм буде проблематично це зробити (наступати, - Ред.), тому їм доведеться зараз працювати «з коліс», бо мають старе радянське озброєння», - сказав Тарас Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова розповіла, як держава вирішує проблему переселенців.

Також Знай.ua повідомляв, що Іван Патриляк розповів, як Сталін хотів оточити Німеччину без жодного пострілу.