Про це він розповів на каналі «Politeka online».

«Організація війни – це завжди політичний процес, тому що війна також має свою динаміку. Немає динаміки війни, що змінюється, тільки тоді, коли війна блискавична – бліцкриг», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, політика займає більшу частину війни, тому що ескалації та інтенсивність війни загалом залежить від політичних рішень верховних головнокомандуючих країн. Як зазначив політолог, всі цілі походять від політики керівництва країни, а військові головнокомандувачі, ґрунтуючись на цьому, будують свої тактики та стратегії.

«Має бути політичне рішення, або ми ведемо війну в рамках тієї кількості (ресурсів, - Ред.), яка у нас є, або нам потрібна мобілізація, а це означає переведення суспільства на військові рейки», - наголосив Вадим Карасьов.

Наразі, як зазначив політолог, фронт дуже нестабільний. За словами експерта, те, що буде далі, знову таки залежатиме від політичного рішення Зеленського: чи піде Україна в масштабний контрнаступ, коли нам надійде багато західної зброї?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, юрист Андрій Вігиринський пояснив, чому не всі країни Заходу ухвалюють однакові рішення.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Сидельников пояснив, що ворогами путінського режиму є всі, хто підтримує європейські цінності.