Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«З початку бойових дій виявилося, що усе там було вкрадено, але поки що, на жаль, летять (ракети, - Ред.) і поки що летітимуть», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, незважаючи на те, що російська армія довгий час потопала у корупції і була розкрадена, недооцінювати її потенціал не можна – поки що зброя у них є.

«Такий же урок, який був у 1939 році, коли Франція та Англія виявилися реально не готовими до війни», - наголосив Руслан Бізяєв.

На думку політолога, у росії залишився «жировий прошарок» із озброєння, яке вони накопичували ще з часів Радянського Союзу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Сидельников розповів, як брехня видає людей Кремля.

Також Знай.ua публікував: Максим Ялі заявив, що Бен Уоллес або Ліз Трасс будуть найкращою заміною Джонсону на посаді прем'єра.