Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Треба розуміти, що у нас найщасливіший період життя – це коли ми були дітьми і батьки нас годували, купували одяг та забезпечували житло, де було затишно і чисто. Таким чином, ми існували у стані, коли перспектива завтрашнього дню не викликала у нас стресу», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами експерта, через це наші люди погано переживають стресові ситуації, бо змалечку ментально звикли до абсолютного комфорту і до легкості життя, але життя без стресу – це неможливо.

«У нас не було стресу через думку про майбутнє: ми очікували на Новий рік або на день народження – ми більшість часу перебували у стані щастя», - підкреслив Олексій Толкачов.

Як зазначив футуролог, коли людина дорослішає, то у неї з’являються різні проблеми (заплатити за житло, купити їжі щодо), тому вона починає жити у стані ризику та страху перед майбутнім.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Саме цей страх обумовлений саме обмеженістю матеріальних ресурсів, які нам доступні», - сказав Олексій Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, що Україні потрібна нова ідеологія майбутнього.

Також Знай.ua публікував слова Олеся Донія: Україна існує завдяки тому, що вона вміє боротися.