Про це він розповів в ефірі каналу Politeka.

Коментуючи недавню заяву путіна, експерт зазначає, що з усього, що можна, проти України росія ще не використовувала лише ядерну зброю. Нічого більше, наголошує він, російська армія вже запропонувати не може, тому такі заяви він вважає лише демонстрацією, адже їх військово-технічний та моральний максимум ми вже бачили.

«У світу потенціалу значно більше, ніж у росії, яка зараз з останніх сил напружується і це може скінчитися конфузією», - наголошує Олександр Кочетков.

За його словами, решта світу росія перевершує хіба що в лицемірстві, це перше місце і з великою перевагою, але щодо військового потенціалу додати їм нічого.

«Ну хіба що вони ще приєднають якісь війська своїх покійників, які прогризатимуть якісь ходи. Ні, далі пішла тільки містика. Нічого серйознішого, ніж те, що вони мають, без загрози для себе вони задіяти не здатні», - стверджує Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також він повідомляє, що силовики в оточенні путіна незадоволені ситуацією на фронті, вони зрозуміли, що в Україні прорахувалися, тож хочуть розширення конфлікту, зачепити інші держави, щоб виразна невдача в Україні змастилася на загальному тлі. За словами політолога, ці силовики вважають, що на інших фронтах вони не зустрінуть такого опору, як в Україні, бо тут вони вперлися і не можуть рухатися.

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що Україна існує завдяки тому, що вміє боротися.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв заявив, що армія росії була розкрадена.