Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

За словами професора, спін-диктатура путіна так чи інакше не впорається, цей режим впаде, оскільки стримування поінформованої частини населення йому коштуватиме надто дорого.

«путін йде у зворотний бік: йому не вдалося захопити Київ за три дні, і він став диктатором страху, закрив ЗМІ, посадив всю опозицію, заблокував соцмережі, ввів цензуру. Він більше не вдає демократа, і його економіку Захід ізолював», - пояснює Сергій Гурієв.

Як він зазначає, якщо порівняти росію до і після війни, то це буде дві різні країни: раніше були Amazon, Netflix, Spotify, «Макдональдс», «Ікея», ЗМІ, хоч і існувала диктатура обману, але з війною путін зробив перехід у попереднє століття. Принагідно професор згадує Венесуелу, яка через Чавеса і Мадуро за кілька років опинилася в катастрофі. Він зазначає, що не останню роль у цьому переході відіграв той факт, що ціни на нафту впали.

«Сьогоднішня катастрофа в росії розгортається на тлі високих нафтових цін — вони знаходяться на рівні 2013 року. Проте в росії величезна катастрофа. Це дивовижна демонстрація того, як влаштовано різницю між диктатурою XX і XXI століття», - констатує Сергій Гурієв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що армію росії було розкрадено.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про подорожчання товарів та послуг через війну.