Про це він розповів у своєму блозі.

«На фронтах зараз триває оперативна пауза, яку оголосили росіяни, а затягнулася вона, тому що у росіян реальні проблеми з резервами та постачанням озброєння», - зазначив Тарас Загородній.

За словами політолога, також у російської армії виникають проблеми через те, що українська армія останнім часом із високоточних РСЗВ «HIMARS» щодня знищує склади з боєприпасами супротивника.

«У окупантів все менше і менше зброї, щоб здійснювати масові атаки, як вони робили на Донбасі, коли була битва за Лисичанськ і Сєвєродонецьк: та кількість озброєння, яку вони застосовували, була порівнянна з Другою світовою війною щодо концентрації на одній ділянці фронту», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив експерт, через те, що росія використовує застарілу техніку, їм потрібно докладати великих зусиль для того, щоб забезпечити цю техніку боєприпасами, та як мінімум просто доставити її на фронт.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Кочетков заявив, що росія вже показала весь свій військово-технічний потенціал.

Також Знай.ua повідомив, що у ЗМІ розповіли, як у росії поступово вводилася цензура.