Про це він розповів на каналі My.ua.

На думку політтехнолога, Україні потрібно зайнятися розвитком усієї промисловості, яка працює на оборону, а також залучати до цих процесів інші країни. Зокрема, зазначає він, необхідно створити принаймні один новий оборонний союз, у який можуть увійти Польща, країни Балтії, Великобританія, до речі, потужна ядерна держава, Туреччина, Румунія, Молдова.

«Ці країни можуть разом з Україною, на чолі з Україною як потужною військовою країною створити новий оборонний союз», - підкреслює Олександр Кочетков.

Окрім цього, міркує він, система, у якій доведеться жити Україні, буде передбачати те, що спершу ти повинен відслужити в армії, довести та продемонструвати свою готовність захищати державу, а тоді вже йти у владу.

«Тема оборони країни, тема захисту країни – це тема певної порядності, гідності будь-яких представників влади і готовності жертвувати собою, вже не кажучи про власні інтереси. Задля майбутнього країни це повинно бути головним. Ну і тоді Україна буде таким важким, суровим, але прекрасним світом», - пояснює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній заявив, що Україна існує завдяки тому, що вона вміє боротися.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, що Україні потрібна нова ідеологія майбутнього.