Про це вона розповіла у блозі Геннадія Друзенка.

За словами лікарки, вони базуються в лікарні у Слов’янську, допомагають і військовим, і цивільним.

«У нас є екіпажі на коротку дистанцію, це майже біля лінії фронту, вони везуть до цієї лікарні в Слов’янську. Потім, якщо є потреба, лікарі-анестезіологи евакуюють зі Слов’янська до найближчих лікарень у Краматорську, чи Дніпра, чи Києва. Тобто в нас добре влаштований реанімобіль і ми їдемо. Якщо є потреба в лікарні, ми також можемо там допомагати», - розповідає Ольга «Ґрац» Супан.

Як вона зазначає, переважно люди мають мінно-вибухові травми кінцівок, голови. І загалом, додає лікарка, зараз у Слов’янську постійно чути вибухи, але їй не страшно. Загалом же, підкреслює вона, Україна переможе, іншого шляху немає.

«Люди, пересічні громадяни дуже підтримують, тобто 24 лютого я вже отримала мільйон дзвінків від колег, від друзів, вони пропонували свої домівки, квартири для наших громадян. Вони вжахалися, вони підтримували», - каже Ольга «Ґрац» Супан про своїх друзів з Австрії.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, чому люди погано реагують на стресові ситуації.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про подорожчання товарів та послуг через війну.