Про це він розповів на каналі «My.ua».

«росія хвора на хронічну хворобу – «раз на сто років завойовувати Україну», це для них наче життєва потреба», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами експерта, до цього висновку він дійшов проаналізувавши стосунки між росією та Україною за весь час: росіяни завжди прагнули нас окупувати.

«росії потрібно постійно самостверджуватись, бо вона застрягла у середньовікових концепціях територіальної експансії. У кремлі досі не здогадалися, що можна діяти культурною експансією або економічною, а натомість вони так само лізуть, як століттями назад», - підкреслив Олексій Толкачов.

Як зазначив футуролог, передумови до повномасштабної війни можна було помітити ще на початку 00-х років.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«У 2009 році у момент переходу влади від Ющенка до Януковича росіяни готувалися до ймовірної військової операції у Криму, але тоді вона не відбулася, тому що все таки українці провели навчання, а Янукович став президентом. Тоді загострення відклалося», - сказав Олексій Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, що Україні потрібна нова ідеологія майбутнього.

Також Знай.ua публікував слова Олеся Донія: Україна існує завдяки тому, що вона вміє боротися.