Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Українці, які виїхали, все одно залишаються українцями, а вибори ніхто не скасовував. Я думаю, що як тільки закінчиться військовий стан, то на нас чекатимуть вибори і тоді справді виникне фактор електорального впливу», - зазначив Олексій Якубін.

За словами експерта, зараз можна помітити тенденцію розвитку різних українських майданчиків мовлення чи ЗМІ закордоном: українські біженці в інших країнах все одно голосуватимуть на виборах, тому потрібно до них найефективніше доносити український порядок денний.

«Не просто так створюються нові майданчики мовлення за кордоном, але інша справа – наскільки вони насправді є впливовими?», - наголосив Олексій Якубін.

Як зазначив політолог, за даними ООН з України виїхало з 24 лютого 6 мільйонів українців, але 3 мільйони вже повернулися додому. На думку експерта, очевидно, що ще українці поступово повертатимуться, але закордоном можуть залишитися близько 1 мільйона українців – на них і будуть розраховані ці майданчики.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Влада думатиме про те, як не залишити цей мільйон без права на голосування», - сказав Олексій Якубін.

Як повідомляв Знай.ua, Ілля Пономарьов пояснив, чому російська армія оголосила «паузу».

Також Знай.ua повідомляв, що фінансист Степан Демура пояснив, що дефляція в Росії була спричинена падінням попиту.