Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«Діти в сім’ях, які постраждали від війни в Україні, зможуть отримати ще одну виплату. На такі цілі виділяє кошти одна з благодійних організацій. Про це повідомляє TRAVEL РБК-України з посиланням на благодійну організацію «СОС Дитячі Містечка», - повідомляє Катерина Котенкова.

Як вона розповідає, йдеться про комплексну допомогу, що включає кілька елементів: одноразова виплата на кожну дитину з пораненням у розмірі 10 тисяч гривень, супровід та допомогу в процесі оформлення соціальних виплат, інвалідності та отримання інших спеціальних статусів, медичні послуги, юридичну підтримку, процес реабілітації, психологічну допомогу.

«Звернутися за фінансовою, юридичною, психологічною допомогою може сім’я, у якій дитина отримала поранення або ж якесь інше ушкодження внаслідок військового вторгнення росії в Україну. Така програма діє по всій території України. Аналогічну допомогу можуть отримати і ті, хто виїхав закордон», - зазначає Катерина Котенкова.

Щоб взяти участь у програмі від благодійної організації, розповідає журналістка, потрібно заповнити форму на сайті фонду «СОС Дитячі Містечка» та підготувати необхідні документи, далі з вами зв’яжуться.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, від чого залежить сума підвищення пенсії.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, якою буде температура в квартирах українців цієї зими.