Про це розповіло російське опозиційне ЗМІ «Утро февраля».

«Євросоюз планує запропонувати сьомий пакет санкцій проти росії вже найближчими тижнями», - зазначено в публікації.

На сайті сказано, що нові обмеження можуть бути пов'язані з імпортом золота, а також розширенням списків санкцій фізичних та юридичних осіб. У публікації наголошено, що також обговорюватимуться механізми обмеження ціни на нафту.

«Деякі країни-члени пропонували розширити санкції ЄС щодо газу, але все ж таки більшість країн ЄС поки не наважуються ввести проти рф такі обмеження», - підкреслено на сайті.

У публікації сказано, що заборона на імпорт російського золота буде більш символічною, тому що багато країн і так вже закрили свої ринки для російської федерації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Новий пакет санкцій також може стосуватись змін у попередніх обмеженнях проти росії. Зокрема, зміна правил транзиту санкційних товарів до Калінінградської області», - зазначено на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Борис Тизенгаузен пояснив, чи існує дружба між Китаєм та росією.

Також Знай.ua повідомляв, що психотерапевт Олександра Тимощук розповіла, що українці здатні розкривати свої серця.