Про це він розповів у програмі «Садок вишневий».

На думку гостя програми, кожна людина може змінитися в будь-який час достатньо кардинально, навіть якщо від цього життя залишаються хвилини чи секунди. Принагідно він нагадує, що це і християнський досвід: на хресті розбійник розкаявся і отримав царство небесне.

«Немає більш дієвого чинника, щоб у людини отверезіла голова, ніж війна, ніж кров, ніж смерть, ніж ці жертви. От нема більш страшного і більш дієвого чинника, ніж війна. У нас проблема не в прямих зрадниках. Головна проблема – це не є зрадники. У нас проблема в тому, що військовий стан передбачає дуже велику відповідальність і відповідні дієві заходи щодо тих, хто не відповідає актуальній ситуації, яка в нас є», - зазначає Олександр Кочетков.

Тому експерт вважає, що зараз потрібно діяти швидко і рішуче: якщо хтось, військовий чи цивільний, не справляється, він повинен йти у відставку після першої помилки, не треба чекати на другу у часи війни. Тобто, підкреслює він, повинна бути жорстка миттєві відповідальність і до ворогів, і до своїх. До того ж, каже гість програми, кожен повинен розуміти, що він - тільки гвинтик військової машини, який повинен або працювати добре, або бути замінений.

«Якщо людина неефективна або, не дай Боже, заважає на шляху до перемоги – все, її не повинно бути, спокійно прибрали. Все, що заважає перемозі, жорстко прибираємо», - підкреслює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що росія хотіла окупувати Крим ще у 2009 році.

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов пояснив, чому російська армія оголосила «паузу».