Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

«Людям, які приходять до центрів зайнятості, пропонують відправитися на війну в Україну. Про це розповіли мешканці Татарстану журналістам «Важливих історій», - повідомляє видання.

Зокрема, розповідається у публікації, люди двічі на місяць приходили до центру зайнятості, відзначалися та отримували кілька вакансій, але потім їх окремо почали кликати на розмову до кабінету. Там, йдеться на сайті, вони підписували документ про нерозголошення розмови.

Проте один чоловік нічого не підписував і розповів виданню, що йому пропонували вступити до резервного батальйону, який формують у Казані і який лише охоронятиме кордон, хіба що іноді доведеться його перетинати. За словами цього чоловіка, зазначається на сайті, йому запропонували укласти контракт та отримувати за це приблизно 300 тисяч рублів кожного місяця.

«Агітація для відправки на фронт ведеться навіть серед ув'язнених. Закликають воювати також солдатів-строковиків, правоохоронців. Через величезні втрати ВР рф на війні в Україні в армії відчувається гостра нестача людей», - робить висновок видання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков пояснив, що під час війни рівень відповідальності кожного зростає.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв поміркував над тим, якою буде нова світова ідеологія.