Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Це буде самий складний опалювальний сезон за усі часи незалежності, бо ми маємо проблеми у житлово-комунальному господарстві», - зазначив Олег Попенко.

За словами експерта, проблема полягає у тому, що цей опалювальний сезон буде не прогнозованим, бо у будь-який момент може прилетіти російська ракета та зруйнувати опалювальну інфраструктуру. Також, на його думку, це може призвести зокрема й до екологічної катастрофи.

«Незрозуміло, який газ є у наших сховищах і як ми можемо його використовувати, а також незрозуміло, що буде з електроенергією, адже Запорізька АЕС захоплена і невідомо, чи зроблять російські військові чергову спробу захопити Південноукраїнську АЕС або з території Білорусі піти на Рівненську АЕС», - підкреслив Олег Попенко.

Як зазначив експерт, є ймовірність, що узимку окупанти навмисно будуть намагатися пошкодити енергетичну інфраструктуру, аби ускладнити українцям опалювальний сезон.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що стара ідеологія воєн помре і людство житиме за іншими принципами.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков пояснив, що у часи війни рівень відповідальності кожного зростає.

https://youtu.be/d9jDHQjShbw