Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченком.

Ми самі вийшли у велику лігу, війна нас втягнула. Вона змусила нас бути, по-перше, суб'єктною країною, а по-друге країною з оголеним інформаційним простором», - зазначив Олег Постернак.

За словами політолога, росія прямо зараз не може здійснювати інформаційні операції проти нас, тому що всі їхні інформаційні джерела було заборонено, а відверто проросійських політичних партій вже немає.

«Що лишається росії? Поставте себе на місце тих управлінь ФСБ, які відповідають за інформаційні операції, – ви заходитимете з інших країн. російська федерація має ресурси на утримання агентурної інфраструктури, що складається з політичних коментаторів і з відомих осіб, політиків і дипломатів», - підкреслив Олег Постернак.

На думку експерта, Україна перебуває зараз у великій інформаційно-політичній грі, адже росія, усвідомивши, що не може діяти таким чином зсередини України, задіює різні інструменти навіть із західних країн, використовуючи завербованих політиків тощо.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, священик розповів, як підготуватися до Таїнства Хрещення.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв заявив, що стара ідеологія воєн помре і людство житиме за іншими принципами.