Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

На думку гостя програми, українці мають ухвалювати рішення, які стосуються майбутнього їхньої країни, зокрема, проект мирного договору з рф має бути винесений на референдум.

«Не чиновники захистили країну, а український народ захистив країну. Український народ силою духу, українська нація зробила невідворотну реакцію. Тому зараз українці зобов'язані брати участь у майбутньому країни, а не як політикам хочеться чи захочеться в майбутньому. Вже не ті часи і зараз, згідно з 5 статтею Конституції, вона у нас чітко прописана, народовладдя, питання, яке пов'язане з миром в Україні, рішення мають приймати всі люди», - пояснює Андрій Пелюховський.

Для відновлення країни, зазначає він, зрозуміло, всі ми хочемо отримати репарації від росії і це може бути перший випадок в історії, коли росія заплатить репарації. Також громадський діяч зазначає, що, на наше щастя і на їхній жаль, російська армія була розграбована через корупцію, путіну докладали інше.

«До нього приходять, повідомляють, ми зробили 20 ракет, ну він же не ходить, не перераховує їх на складі. Муляжі, візуалізація є. Я ще пам'ятаю радянську армію, там все було таке, наприклад, батальйон, 6 рот, а майно – в 1 каптерці. На повторній перевірці з однієї каптерки в іншу переносять. В одній роті перевірка закінчилася, забрали та перенесли до іншої роти. Нічого не змінилося», – констатує Андрій Пелюховський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков пояснив, що під час війни рівень відповідальності кожного зростає.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв подумав про те, якою буде нова світова ідеологія.