Про це вона розповіла у програмі «Особистість» із Сергієм Дойком.

За словами гості програми, тема підтримки України тепер одна з небагатьох, у якій американці з різними політичними поглядами займають одну позицію. Тобто, підкреслює вона, дуже різні люди підтримують Україну.

«Дуже важливо, я вважаю, щоб люди в Америці познайомилися ближче з Україною. Для цього ми створили таку акцію довкола свята 4 липня, Дня Незалежності Америки. Ми запустили по соцмережах, як включати Україну у своєму святкуванні Дня Незалежності. Інші організації щось подібне робили, був великий телемарафон. Якщо подивитися на теми цього свята, це саме ті речі, які українці відстоюють тепер: свобода, незалежність, право закону, особистість, право на власність, право бути частиною спільноти, у якій сам урядуєш, – це міфологія 4 липня і це є таке співпадіння», - розповідає Дора Хомяк.

На її думку, ринок, розум та емоцій американців потрібно насичити тим, чим є зараз Україна. Зокрема, міркує гостя програми, це можна робити через фільми, телесеріали, музику, яка особливо гарно впливає. Історія і політика, зазначає вона, також важливі, але потрібно використати щось таке, що би сильно зачепило американців.

«Тепер синьо-жовтий прапор по всьому місту Вашингтону, тепер воно з’являться і це дуже круто. Люди до мене звертаються, яких я вже знала десятки літ, і вони для себе відкривають своє родинне українське коріння», - зауважує Дора Хомяк.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що стара ідеологія воєн помре і людство житиме за іншими принципами.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про виплати благодійної організації дітям, що постраждали від війни.