Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Як я і передбачав, приймуть якусь нісенітницю, яка завдасть шкоди росії. Я завжди казав, що 15 липня слід чекати на якусь інформацію з Москви. Білий місяць сходиться з натальною картою України, а місяць – це народ України. Білий місяць – це добра звістка», - зазначив Влад Росс.

За словами астролога, путін, ймовірно, ухвалить 15 липня якесь рішення, яке зіграє проти російської федерації.

«Цим буде покладено кінець так званій «спецоперації»: те, що прийме путін 15 липня, невідворотно зіграє проти нього. Білий місяць – це завжди добра звістка і дуже хороша інформація. Прийняття путіним рішення проти себе відіграє велику роль», - наголосив Влад Росс.

Як зазначив експерт, з астрологічної точки зору 15 липня – дуже сприятливий день для України, тому будь-яке рішення, яке може прийняти путін і його підручна держдума цілком імовірно зіграє на нашому боці.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Оксана Королович пояснила, чому інститут сім'ї потребує освіти.

Також Знай.ua повідомляв: політолог Олег Постернак заявив, що росія не може проводити в Україні психологічні операції.