Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Опція мирних переговорів на сьогоднішній день неможлива, тому що позиції сторін кардинально не співпадають. Російська федерація зараз зацікавлена ​​лише у перемир'ї, щоб перегрупувати сили, дати відпочинок своїм частинам та створити певні резерви», - зазначив Станіслав Бєлковський.

За словами експерта, також росія має у планах під час «затишшя» спробувати анексувати окуповані українські території, як він зазначив, у Херсонській, Запорізькій та навіть у Харківській областях.

«Україна, звичайно, в цьому категорично не зацікавлена, тому немає сценарію компромісу», - наголосив Станіслав Бєлковський.

Як зазначив політтехнолог, західні еліти по цьому питанню розділилися: хтось вважає, що війну треба зупинити якнайшвидше за будь-яку ціну, а хтось вважає, що не можна робити територіальних поступок, адже Україна спроможна найближчими місяцями, використовуючи західне озброєння. переломити хід війни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів про нейтралітет скандинавських країн у Другій світовій війні.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Павло Себастьянович пояснив чому Захід нам допомагає.