Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами військового, підняти за нинішніх умов білорусів проти режиму – це те саме, що підняти народ під окупацією. Тому, пояснює він, вони й організувалися в національну силу, бо після війни в Україні доведеться наводити лад у Білорусі, а це вже їхня внутрішня справа.

«Якщо сюди буде входження білоруської армії – все, це зелене світло на дію», - заявляє Вадим Кабанчук.

Як він пояснює, після «виборів» 2020 року Лукашенка змусили ухвалити конституційну поправку: у разі раптового зникнення чи смерті глави держави виконувачем обов'язків стає голова Ради безпеки. А це, наголошує військовий, генерал Вольфович – людина, яка відкрито підтримує «рускій мір». Тож, констатує він, запасний план є і Лукашенко про це знає, тож наступ білорусів буде.

«Це обов'язково буде, гадаю, найближчим часом, можливо, місяць-два. Це станеться незалежно від того, чи буде фізично Лукашенко до цього часу живий, чи ні. Вони його доламають і він дасть наказ чи за нього дасть наказ, наприклад генерал Вольфович», - стверджує Вадим Кабанчук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономарьов розповів, які насправді путін ставив цілі щодо України.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як насправді росіяни ставляться до війни з Україною.