Про це він розповів на каналі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, найбоєздатніша частина білоруської армії – це сили спеціальних операцій та спецназ Лукашенка, яких разом можна виставити близько 5 тисяч.

«Це високопрофесійні бійці, озброєні частково західною зброєю, у західному екіпіруванні. Тобто це не та совкова армія, навіть російська. Лукашенко, сидячи на штиках останні роки, чудово це розумів. Це його преторіанці», – пояснює Вадим Кабанчук.

За словами замкомандира, ці військові брали участь у придушенні протестів 2020 року, їх перекидали вертольотами з міста до міста. До того ж, додає він, були відомі випадки, коли офіцер застрелив у потилицю протестувальника в Бресті.

«Але самі розумієте, це до перших 200-х. Вони там ніби рекси-рекси, їх там накрутили, промили голови, але, коли справа дійде, що почнуться 200-ті, 300-ті, запал відразу зменшиться», - стверджує Вадим Кабанчук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сонін розповів, що війна проти України заведе російську економіку у глухий кут.

Також Знай.ua писав про те, що Буздуган розповів про новий економічний цивілізаційний проект.