Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Мій прогноз такий: вони (росіяни, - Ред) його (Лукашенко, - Ред.) додавлять, чи це буде не він. Я думаю, це (вторгнення Білорусі - Ред.) може статися найближчим часом: місяць-два», - зазначив Вадим Кабанчук.

За словами білоруського військового, який підтримав Україну, наша країна має повне право атакувати Білорусь, тому що ця країна також бере участь у війні проти України, хоч і білоруські військові не вторгалися.

«На останній зустрічі путіна з Лукашенком вони вже про щось домовилися. У нас йде інформація, яка хвилює: у Білорусі вже закривають прикордонні зони, а також забороняють відвідування лісів», - сказав Вадим Кабанчук.

Як зазначив військовий, головна ознака того, що готується наступ Білорусі на Україну – це мобілізація лікарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Вони вже готують лікарні, а останній крок – це розгортання шпиталів. Вони намагаються це робити потай, щоб не давати козирів українцям.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова розповіла, що у майбутньому пенсія у солідарній системі стане однаковою для всіх.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, як зараз Україна сприймається у світі.