Про це розповіло російське опозиційне видання «Утро февраля».

«Головна зброя пропаганди, яку розробляли роками – «мова домінування», - зазначено на сайті.

У публікації зазначено, що головною особливістю «мови домінування» є те, що його застосування показує перевагу. В основному «мова домінування» складається з зарозумілих висловлювань і знущань і фраз. Основне завдання «мови домінування» полягає в тому, щоб безперервним потоком образ і закидів, на які опонент просто не встигне відповісти, відібрати в об'єкта атаки впевненість у собі.

«Ця зброя б'є відразу на низці цілей: великі аудиторії у суспільстві країни-противника та великі аудиторії у суспільстві союзників противника», - сказано на сайті.

У публікації зазначено, що найяскравіший приклад використання такого пропагандистського прийому – це висловлювання Дмитра Медведєва про Україну.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Тон заяв, підбір слів та оборотів, організація усного та писемного мовлення кремлівської пропаганди націлені на те, щоб пред'являти свою перевагу», - підкреслено на сайті.

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Сонін розповів, що війна проти України заведе російську економіку у безвихідь.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, чи стане комуналка дешевшою завдяки термомодернізації.