Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«За часів протистояння Радянського Союзу та США стримувальних факторів було набагато більше, тому що СРСР був у рази сильніший за нинішню росію: ядерної зброї було хоч греблю гати, тому тема ядерної зброї стояла на порядку денному, але ж завдання було вирішено», - зазначив Раміс Юнус. .

За словами політолога, нинішня росія не є такою небезпечною для Заходу, якщо навіть порівняти з тим же Радянським Союзом, тому західні країни можуть допомагати Україні інтенсивніше без будь-яких побоювань: факторів, що стримують це, набагато менше, тому це не можна сприймати як справжню причину недостатньої підтримки.

«Причина у відсутності політичної волі сучасних лідерів колективного Заходу. Потрібен президент, який покаже політичну волю: коли йому хтось показує ядерну палицю, то він має показати свою ядерну палицю», - сказав Раміс Юнус.

Як зазначив експерт, США має можливість допомогти Україні так, щоб ми незабаром перемогли країну-агресора.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Якби США поставили таке завдання, то, наприклад, від кримського мосту нічого не залишилося б протягом одного дня, тому що високоточна зброя є і її треба просто поставити», - сказав Раміс Юнус.

Як повідомляв Знай.ua, у ЗМІ розповіли про головний інструмент російської пропаганди.

Також Знай.ua повідомляв, що Вадим Кабанчук пояснив, які реальні шанси на вторгнення Білорусі.