Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«За 30 років режиму Лукашенка Білорусь втратила свою ідентичність як Білорусь. Зараз режим Лукашенка зробив максимальні зусилля для того, щоби білорусів вважали частиною росії», - констатує Денис Прохоров.

На його думку, зараз Білорусь і так захоплена. Попутно командир полку посилається інформацію про те, що у регулярну армію Республіки Білорусь поставили російських офіцерів. Тобто, підкреслює він, офіцерський склад замінили на російський і всі команди віддають безпосередньо з рф.

Тому, пояснює командир полку, дуже важливо знищити не конкретних особистостей, а путінський режим. А для падіння режиму, додає він, потрібно, щоб у головах людей почалося прояснення, і вони почали розуміти, що відбувається.

«Тоді почне руйнуватися режим. Так же і з режимом Лукашенка: прибрати одну людину – нічого не змінить, тому що на зміну їй прийде інша», - наголошує Денис Прохоров.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кабанчук пояснив, що саме через Лукашенка і сталися Буча та Ірпінь.

Також Знай.ua писав про те, що Кабанчук розповів, як спецназ Лукашенко пригнічував протести у Білорусі у 2020 році.