Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Стійкість наших воїнів та готовність захищати країну – ми можемо продемонструвати, а також неабияку вправність та спроможність вчитися за короткі терміни: демонструємо, що можемо вивчити надсучасну натівську техніку і використовувати її мало не краще, ніж ті, хто її виробляє», - зазначив Олександр Кочетков.

За словами політолога, зараз Україна в усьому світі у першу чергу асоціюється з війною, але усі інші наші здобутки та видатні особистості вони не забулися, а лише відійшли на другий план у світової спільноти.

«Усе інше залишилося, як і було, але тепер Україна сприймається воююча країна. Нам треба показати не лише мужність наших воїнів, а й здатність перебудувати свою роботу та запропонувати інші форми суспільної взаємодії й інший зразок майбутнього світу», - сказав Олександр Кочетков.

Як зазначив експерт, треба показувати та доказувати нашу здатність ефективно керувати нашою державою та вести її до успіху, аби повністю доповнити наш позитивний образ в очах людей з усього світу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, як зараз Україна сприймається у світі.

Також Знай.ua повідомляв, що Вадим Кабанчук пояснив, які реальні шанси на вторгнення Білорусі.