Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Уряд у цьому напрямку починає ворушитися, як людям забезпечити житло та умови життя, але головне питання полягає у зайнятості: на що ці люди будуть жити?», - зазначив Тарас Загородній.

За словами експерта, наразі на Заході України дуже багато переселенців, і у тому числі чоловіків, яких не випускають за кордон, а отже їм потрібно буде десь працювати в Україні, але через таку наповненість біженцями тих регіонів знайти там роботу дуже важко.

«Зараз вільний ринок може працювати досить обмежено, тому що зараз дуже мало податкових надходжень. Питання зайнятості – це те, що повинен вирішувати уряд», - сказав Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, потрібно зробити певні зміни у економіці: це переформатування потрібне, аби кожна людина змогла отримувати якісь гроші на життя, а також максимально ефективно використовувала свій ресурс на користь України.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Денис Прохоров заявив, що Білорусь уже захоплена і вони мають повалити режим Лукашенка.

Також Знай.ua повідомляв, що економіст Олексій Кущ пояснив, у чому секрет економічного розвитку Китаю.