Про це він розповів у програмі «Розвилка».

На думку експерта, проєкт майбутньої України має базуватися насамперед на основі людини, це буде нова ідеологія, економіка, сила різноманіття та взаємодоповнення.

«Суб'єктність, звичайно, це зараз найдорожчий актив у цьому десятилітті. Подивіться на Туреччину, як Ердоган за міліметром вигризає суб'єктність Туреччини. Маса прикладів. Пострадянський простір – це й досі чорна дірка у світовій геополітиці. Досі це недооцінений простір», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Також він зазначає, що будь-яка концепція «пан» буде приречена на провал, бо вона заважає національній самоідентифікації, вона цю національну самоідентифікацію розмиває. І всі питання в майбутньому, переконаний політолог, вирішуватимуть з погляду комплементарності, коли немає свого та чужого, немає високого та низького.

Але для цього, пояснює він, ще треба прийти до розуміння руйнівності війни. Принагідно він нагадує, яким шоком стала для людства Перша чи, як її тоді називали, Велика світова війна, а через 20 років була Друга, ще більш руйнівна.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Хотілося за допомогою війни вирішити свої проблеми. Що ж таке війна? Це інструмент, останній аргумент королів, як було написано на французьких гарматах. А от коли людство зрозуміє, що зараз вся планета розлетиться на дрібні шматочки, адже запасів атомної зброї вистачає більш ніж, тоді сядуть і замисляться. Вони зупиняться, боюся, тільки біля краю прірви, не раніше», - констатує Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що питання безробіття наразі є першочерговим для уряду.

Також Знай.ua писав про те, що військовий інструктор «Харлей» розповів, чому у кожного бійця у групі має бути по три спеціальності.