Про це він розповів у програмі «Діалоги» з Максимом Ялі.

За словами експерта, у цій війні фронт виглядає не так, як люди звикли це уявляти через фільми про минуле століття.

«Немає кота та мишки. Немає лінії фронту суцільного окопного, як у Першій світовій війні, що ось лінія, періодично ворожий шпигун крадеться через колючий дріт, через другий колючий дріт, через мінне поле, потім через твою траншею і крадеться мінувати штаб», - розповідає Кирило Сазонов.

Як він пояснює, зараз і наша армія, і армія противника контролює лише окремі селища, а не всю територію загалом, немає такої можливості, йдеться лише про окремі населені пункти та дороги.

«Невелике селище, стоїть ваш підрозділ, ви контролюєте це селище, все, що за межами селища, ви автоматично вважаєте ворожою територією чи сірою, не важливо, прилетіти і прийти звідти може будь-хто. Тому у вас пости скрізь, ви готові до оборони у будь-якому напрямку або до кругової, дивлячись хто зайде у якій кількості», - пояснює Кирило Сазонов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окрім цього, додає гість програми, є сіра зона. Наприклад, розповідає він, ви стоїте на цій позиції і ще за 5 кілометрів, територія між – не порожня, там викопані окопи і в засаді сидять солдати з тепловізорами. Проте, зазначає експерт, ця робота дуже нервова: усю ніч просидіти в очікуванні, піде противник чи ні.

Як повідомляв Знай.ua, Качура пояснив, які напрями відновлення України після війни мають стати найпріоритетнішими.

Також Знай.ua писав, що Сидоренко пояснив, чому не можна зосереджувати всю владу в руках однієї групи людей.