Про це він розповів у своєму блозі.

На думку депутата, звільнення Баканова і Венедіктової не були неочікуваними, хоче декого вони застали зненацька ввечері в неділю.

«Це показує, що в команді президента немає недоторканих. Тому що, не дивлячись на те, яка в тебе була історія, хтось там був у десятці першій партійній, хтось із самого початку очолював партію, але є показники ефективності, якщо ти не впорався з ними, проведуть кадрову ротацію», - підкреслює Олександр Качура.

Він вважає, що взагалі у будь-якому разі кадрові ротації – це демократичний процес. Як пояснює політик, президент надав переконливі аргументи щодо звільнення, парламент прийняв це рішення, а відтак можна лише подякувати людям за роботу. Також, констатує він, залишається лише очікувати, що на ці посади прийдуть потужні професіонали, які в час воєнного стану зможуть налагодити процес і спецслужб, і координувати всі правоохоронні органи так, щоб ми на юридичному фронті теж перемагали і боролися із внутрішнім ворогом.

«Спецслужби покликані роботи все для того, щоб у нас не було кротів у системах органів державної влади, щоб не було зрадників», - пояснює Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Водночас чистки, констатує він, тривають, президент підписав дуже багато указів про звільнення і про ротацію керівників обласних управлінь СБУ. Також депутат вважає, що ці зміни будуть відбуватися як на рівні Києва, так і на регіональному.

Як повідомляв Знай.ua, Сидоренко пояснив, що не можна зосереджувати всю владу в руках однієї групи людей.

Також Знай.ua писав про те, що Качура пояснив, які напрямки відбудови України після війни повинні стати найбільш пріоритетними.