Про це він розповів на каналі «Православна церква».

«Молитва – це мистецтво з мистецтва і вчитися молитися необхідно все життя. Перше, що необхідно під час молитви – це розуміти слова молитви, а також концентрувати свою свідомість і весь свій розум», - зазначив Нестор Коломієць.

За словами священнослужителя, людина, яка читає молитву, не повинна під час цього процесу відволікатися і думати про щось стороннє: читати молитву треба вголос, а також зосереджуватися на сенсі слів, що вимовляються.

«Святі подвижники навчають нас не піддаватися емоціям і бути дуже акуратними з відчуттями та переживаннями під час молитви, тому що людина легко може впасти в самообман, уявляючи себе великим молитовником», - сказав Нестор Коломієць.

Як зазначив священик, також дуже важливо вміти молитися не за записаними молитвами, а й своїми словами: щиро просити у Господа прощення гріхів і дякувати тим милостям, які Він нам посилає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв заявив, що наступні кадрові ротації будуть у Кабміні.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, як відбувається ліквідація залежності Європи від російського газу.