Про це він розповів у своєму блозі.

За словами депутата, зараз вони прийняли президентський дзеркальний законопроєкт про права і соціальні гарантії для поляків, про який вже говорилося й раніше.

«Ви знаєте, що поляки нас прийняли як рідних у себе вдома. Це акт вдячності і взаємоповаги до народу, вони прийняли мільйони українців, вони дали можливість нам там вести бізнес, отримувати соціальні гарантії, отримувати можливість медичного обслуговування, навчатися в університетах», - пояснює Олександр Качура.

А відтак, констатує він, те саме в Україні зробили і для поляків. Політик вважає, що після війни багато поляків захочуть відкрити бізнес в Україні або ж це буде можливим і вже зараз. Тому, каже він, в українському законодавстві прийняли дзеркальні норми для поляків.

«Я надіюся, що це буде розширюватися і багато наших дружніх країн теж приймуть такі ж рішення щодо українців, щоб українці по всьому світу могли вільно пересуватися, перебувати і там займатися підприємницькою діяльністю та працювати», - стверджує Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що передбачає законопроєкт про мораторій на підвищення тарифів на комуналку у воєнний час.

Також Знай.ua писав про те, що Качура прокоментував звільнення Баканова та Венедіктової.