Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Я не думаю, що російська федерація може піти на якісь переговори і я не розумію, навіщо нам йти на переговори – це абсурд, ніхто на жодні переговори на даному етапі взагалі не збирається йти», - зазначив Віктор Ягун.

За словами експерта, росія не припинила свою риторику з ультиматумами України та їхні вимоги не відповідають українській позиції, як і українські вимоги не відповідають російській.

«У нас кардинально різні поняття про переговори, про що каже заява Лаврова, що «вони не зупиняться на л/днр». Ми і так знали, що вони не мають наміру зупинятися на адміністративних кордонах Луганської та Донецької областей», - сказав Віктор Ягун.

Як зазначив військовий, переговори з росією можливі не лише після виведення окупаційних військ із усіх окупованих українських територій, а й після початку виплати репарацій та видачі російських військових злочинців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, економіст Ярослав Романчук пояснив, чим відрізняється капіталізм від соціалізму.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бізяєв заявив, що наступні кадрові ротації будуть у Кабміні.