Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Головне, що має зробити Україна для того, щоб кардинально змінити ситуацію – це розгромити російські війська на нашій території, але також: важливим міжнародним рішенням буде те, що росія має бути позбавлена ядерної зброї в майбутньому», - зазначив Сергій Гайдай.

Як зазначив політолог, також після перемоги України потрібно поставити умову створення демілітаризованої зони в російських областях, що межують з Україною.

«Ну, а першою сходинкою до цієї майбутньої перемоги було б чудово, якби міжнародне співтовариство виключило росію з ООН», - сказав Сергій Гайдай.

Експерт розповів, що після Першої світової війни було створено організацію Ліга націй, у якій тривалий час брав участь СРСР, але після війни Радянського Союзу проти Фінляндії, агресор був виключений з цієї організації: так само треба вчинити і з росією, виключивши її з ООН.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Країна агресор порушує всі норми, що прописані в ООН, а ця організація була створена після Другої світової, щоб, як і Ліга націй, запобігти можливій подальшій світовій війні», - наголосив Сергій Гайдай.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Качура заявив, що закон про деолігархізацію – це лише фундамент, початок.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, як зміняться соціальні гарантії медпрацівників.