Про це він розповів у себе у блозі.

На думку політолога, чиновники переконали всіх і себе в тому, що перемогу вже досягнуто, треба лише оформити її мирними переговорами, а тому розпочинаються політичні ігри.

«Ейфорія від самонавіяної величі надзвичайно небезпечна, ситуація складна, шальки терезів коливаються. Перелом цілком досяжний, але він вимагатиме великої напруги всіх суспільно-політичних сил, не тільки військових, у всієї країни вони будуть потрібні. Мобілізація має піти всіма гілками влади, по кожному її міліметру, максимальна мобілізація для того, щоб забезпечити нашим воїнам можливості для перелому», - наголошує Олександр Кочетков.

За його словами, все, що відбувається в країні та навколо неї, миттєво стає відомим на фронті. Тобто, пояснює експерт, на будь-яку неправильність і несправедливість на фронті реагують набагато гостріше, ніж у тилу. Крім цього, додає він, підкилимні ігри у політиці та боротьба своїх зі своїми викликають дике роздратування серед наших партнерів.

«Несерйозність, незрілість поведінки нашої влади надзвичайно дратує наших партнерів, а це безпосередньо впливає на обсяги, на терміни, на характер допомоги», - пояснює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тому, констатує політолог, краще зайнятися оборонпромом та підготовкою до зими, ніж шукати, хто що не так сказав. Він сподівається, що все ж таки ситуація на фронті витіснить інтриги, що зароджуються, повернення до типової політичної комунальної кухні.

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що закон про деолігархізацію – це лише фундамент, початок.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, як зміняться соціальні гарантії медпрацівників.