Про це він розповів у своєму блозі.

За словами депутата, всі кошти, зібрані на благодійній лотереї «Українці Поряд» будуть використані для задоволення потреб людей на порталі Поряд. Він зазначає, що зараз на порталі близько 30 тисяч заявок, серед яких – потреба в їжі, ліках та одязі. Політик додає, що частково і переважно ці заявки закривають прості люди, вони заходять на сайт і в декілька кліків комп’ютерною мишкою знаходять тих людей, яким вони хочуть допомогти і які знаходяться поряд.

«Тому я закликаю всіх взяти участь у благодійній лотереї. Обов’язково заходьте на мою сторінку, донатьте гроші. Буде об’єктивний і неупереджений розіграш нашого першого лоту, футболки з особистим підписом олімпійського чемпіона Жана Беленюка. А також, якщо ви хочете, заходьте на портал Поряд та допомагайте людям. Якщо ви не знаєте, як це зробити, це можна зробити в декілька кліків без будь-яких посередників, знайти людину, якій ви хочете допомогти та яка знаходиться поряд», - каже Олександр Качура.

Він зазначає, що вони хочуть закрити більше запитів на порталі Поряд і тому всі кошти, зібрані на благодійній лотереї, витратять саме на це. Про результати лотереї «Українці Поряд», додає депутат, він прозвітує особисто, як і про використані кошти, зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що згідно із новим законом клініки самі встановлюють тарифи за лікування.

Також Знай.ua писав про те, що Качура пояснив, чому прийняття закону про деолігархізацію було таким важливим.