Про це він розповів у своєму блозі.

«Кордони – як чашка. У чашці може бути нектар, а може бути сеча. Хочеться дуже, щоб у цю чашку, у ці кордони, які ми відстоюємо тисячами життів, дійсно було налите гарне вино на цей літній вечір», - пояснює Геннадій Друзенко.

Водночас він підкреслює, що потрібно ставити питання не тільки про те, проти кого ми воюємо, але й про те, за що ми воюємо. На думку керівника ПДМШ, йдеться зовсім не про формальні речі, не про кордони, а про щось більш суттєве, про те, як українці будуть жити далі і яку країну вони хочуть побудувати на руїнах.

«Тільки відновити радянську багатоповерхівку, яка похилилася, чи ми хочемо дійсно країну майбутнього? У багатьох речах ми дійсно стали майбутнім і відкриваємо всьому світу обрії, які вони не бачили, у які вони не вірили, у яких вони прорахувалися. Всі розвідки світу прорахувалися, а ми вистояли», - підкреслює Геннадій Друзенко.

А відтак, констатує він, ми маємо право говорити і думати про майбутнє. Водночас керівник ПДМШ зазначає, що наша мегамета – не просто вийти на кордони 1991 року, а в цих межах побудувати державу, якою ми будемо пишатися, за громадянством якої стоятимуть черги і в яку всі захочуть приїхати.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«І ми бачимо, що зараз такий шанс є, багато в чому ми виявилися кращими у світі. Якщо ми б’ємо другу армію світу, то ми – перша, як хтось уже жартував», - додає Геннадій Друзенко.

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що буде стримувати активне зростання цін в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Качура розповів, куди підуть гроші з благодійної лотереї «Українці Поряд».