Про це він розповів у своєму блозі.

«І дійсно, Польща – це братерський народ. І я надіюся, що цьому прикладу наші стратегічні партнери теж послідують і ми такі ж самі дружні відносини будемо встановлювати з іншими країнами, які нам допомагали під час війни», - заявляє Олександр Качура.

За його словами, вони й надалі будуть імплементувати в українське законодавство аналогічні послаблення, зокрема податкові, спрощення ведення бізнесу, проживання, працевлаштування, як це роблять для українців в інших країнах.

«Після того, коли Україна переможе, вона точно буде перспективною, цікавою з інвестиційної точки зору, вона буде процвітаючою», - підкреслює Олександр Качура.

На думку політика, цей закон буде працювати, а тісні економічні зв’язки та інтеграція з іншими цивілізованими країнами тільки продовжуватимуться, особливо братерськими, які допомогли в найтяжчі для України часи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко заявив, що після війни у своїх кордонах ми повинні побудувати нову країну.

Також Знай.ua писав про те, що Качура розповів, куди підуть гроші з благодійної лотереї «Українці Поряд».

https://youtu.be/XK7eroGZmjY