Про це він розповів у себе у блозі.

«Рамштайн та все інше точно підтверджує готовність реально діяти та реально нам допомагати на дещо більшому рівні. Ми пройшли низку іспитів. Перший іспит, який ми пройшли дивовижно і успішно, якщо можна так говорити, шокувавши світову екзаменаційну комісію, це те, що ми продемонстрували, що не впали ні в 2 дні, ні в 4, ні в 96 днів і далі. Ми продемонстрували ефективну здатність чинити опір масованому вторгненню з боку росії», - розповідає Олександр Кочетков.

Далі, пояснює експерт, українці продемонстрували свою здатність протистояти дуже локальному та дуже масованому наступу. Тобто, констатує він, це те, що було на Донбасі, коли росіяни хотіли створювати вогненний вал, просто знищуючи наших захисників.

Наступний іспит, розповідає політолог, - це швидке та досконале оволодіння дуже складною західною технікою, і українці його пройшли. Водночас він зазначає, що джавеліни та стінгери – системи простіші, хоча наші бійці вивчали їх удвічі чи втричі коротше, ніж передбачає професійний навчальний курс. А ось щодо інших видів зброї, констатує політолог, були сумніви, але й тут ми впорались.

«Ця переломна фаза війни пов'язана з тим, що нам не просто багато озброєння дають, нам починають найсучасніше озброєння давати», - пояснює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко заявив, що після війни у ​​своїх кордонах ми маємо побудувати нову країну.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів про наслідки повернення підкилимних ігор в українську політику.