Про це він розповів у програмі «Діалоги» з Максимом Ялі.

Як зазначає експерт, поки росія лише поширює наротив, що вона воює в Україні з НАТО, яка постачає зброю та ленд-ліз, хоча сам ленд-ліз поки що зовсім не запрацював. Тому, розмірковує він, на полі бою все ще може змінитися, включаючи конфігурацію.

«Тому ось тут білорус може бути використаний, це дуже погано як привід для війни. Але, знову питання, хто воюватиме, білоруси? Сумніваюсь. росіяни? Там так само поступово-поступово зростає неприйняття цього всього, повільно, я в жодному разі нікого не ідеалізую, але вмирати ніхто не хоче», - пояснює Олександр Вербицький.

Також він вважає, що сьогодні триває не Третя світова війна, як усі кажуть. На думку експерта, Третя світова війна була до 2006 року, коли США встановлювали свої правила гри, це був і Ірак, зокрема, і різні операції. Як він пояснює, у цій війні проблеми вирішуються не у військовий спосіб, вся суть – у переділі світу.

«Все те, про що ми сьогодні з вами говоримо, це лише Четверта світова війна, яка йде. І вона почалася 2006 року, з того самого моменту, коли Китай розпочав свій глобалістський проєкт «Один пояс – один шлях» і захопив сьогодні вже майже пів світу. Зараз просто розв'язка та протистояння на території України», - стверджує Олександр Вербицький.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що інтеграція України з іншими цивілізованими країнами лише триватиме.

Також Знай.ua писав про те, що Друзенко заявив, що після війни у ​​своїх кордонах ми маємо побудувати нову країну.