Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає депутат, сьогодні не можна гарантувати безпеку учням і студентам під час навчання, але до нового навчального року потрібно готуватися. На його думку, Україна має бути готова до будь-якого сценарію розвитку подій у будь-який момент навіть після війни.

«Нам, на жаль, у цьому треба буде деякий час жити. росія нікуди не розсмокчиться, ми знаємо, що вона розвалиться, але в будь-якому разі у нас на кордонах ця ворожа держава залишиться. Нам треба буде, як Ізраїлю, вибудовувати на роки цю систему безпеки», - підкреслює Олександр Качура.

А відтак, констатує він, зараз Міністерство освіти з усіма профільними установами повинні організувати так навчальний процес, щоб українські учні та студенти продовжували отримувати якісну освіту і при цьому були в повній безпеці. Тим не менш, зауважує політик, він поїздив регіонами і побачив, що часто на виконання цього завдання не вистачає фінансування.

«Все повинно бути в достатній кількості профінансовано і вирішено у найближчий час, до початку навчального процесу», - підкреслює Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що через війну уряд вирішив змінити механізм обліку води та тепла.

Також Знай.ua писав про те, що Королович розповіла про різницю між насильством і здоровим стресом для психіки.