Про це він розповів у програмі «Особистість» із Сергієм Дойком.

«Легітимність будь-якої людини, яка була на «Азовсталі», вища за будь-яку інституцію, про яку ми зараз говоримо. Вони герої для всієї України», - підкреслює Валерій Димов.

Як він пояснює, путін втратив зв’язок і вже не бачить меж у своїх діях, що є, по суті, параноїдальною річчю, адже людина з таким розривом і владою просто живе в паралельному світі. Зараз же, констатує аналітик, ситуація змінилася так, що самі громадяни Заходу обурені вседозволеністю, яку мав путін досі.

Принагідно він зауважує, як навіть змінилося ставлення до путіна на міжнародних зустрічах. Як зазначає гість програми, точність – ввічливість короля, тому доволі символічно те, що Ердоган змусив путіна чекати. Водночас він згадує, що це путіна завжди запізнювався, до того ж, ніколи й не літав до когось, це до нього їхали, аби вирішити певні питання.

«Це не друге дихання, а останні вдих цієї орди, яка нічого не створила, а тільки грабувала. Тому росії у тому вигляді, у якому ми її бачимо сьогодні, не буде. А Україна буде, якщо не осердям, то однією зі складових нової сучасної системи безпеки, яка завжди створюється після, і за висновками, і за підсумками таких світових воєн, яка зараз у нас відбувається, де ми – на передовій», - стверджує Валерій Димов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що через війну уряд вирішив змінити механізм обліку води та тепла.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому путін у 2014 році не наважився на повномасштабну війну проти України.