Про це він розповів у своєму блозі.

«Єдиний варіант, до якого треба готуватися, це варіант так званого фронтиру. Тобто, ми – країна, яка знаходиться на межі з агресивним ворогом», - підкреслює Олександр Кочетков.

А відтак, констатує він, відповідно потрібно й будувати українське суспільство та його державний устрій. Тобто, пояснює експерт, на першому місці повинна бути оборона країни і все, що з нею пов’язано, як в Ізраїлі. Також він вважає, що й при владі повинні бути тільки відповідні люди, зокрема, ті, які готові захищати країну, жертвувати і ризикувати власним життям і здоров’ям заради цього.

«Фронтир – це спільна справа. Ми фактично виконуємо цю функцію, але підтримувати цю функцію повинне все людство спільними зусиллями, щоб тут було все необхідне. А виконання та організація всіх цих процесів – це наше завдання. Ми повинні запропонувати світу модель цієї взаємодії», - пояснює Олександр Кочетков.

Принагідно він зазначає, що після розпаду СРСР Україна рухалася в бік демократії, а росія будувала станову державу, де на кожному рівні людина має свої права і отримує покарання, якщо їх перевищує. Загалом же, підкреслює експерт, росія як держава не може існувати, якщо не захоплює когось, не проявляє агресії і не знаходиться в оточенні ворожого табору.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що Україна має бути готова продовжувати навчальний процес у будь-яких умовах і після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ розповів, який принцип щодо відродження економіки після війни Україна має успадкувати у Японії.

https://youtu.be/P_pUjEiC5JY