Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Я сказав би, що заява «нам не можна в зиму з війною» не така категорична. Так чи інакше, зима буде і до неї треба готуватись. Для прифронтових міст це справді будуть дуже серйозні проблеми у питаннях, як там забезпечити тепло та нормальну життєдіяльність», - зазначив Володимир Фесенко.

За словами експерта, ця зима, безумовно, буде важчою за попередні, але вона не буде такою критичною, як може здатися на перший погляд. Як він зазначив, дійсно бажано вигнати російські війська і змусити путіна до миру до настання зимових холодів, але це не обов'язкове завдання, адже інакше нічого катастрофічного не станеться з Україною.

«Йдеться про мету, до якої треба прагнути, але ж це не залежить від нас: це не обов'язкова установка, що війна має закінчитися обов'язково до кінця року. На жаль, це не гарантовано», - сказав Володимир Фесенко.

На думку політолога, те, коли Україні переможе, ще залежить від третіх осіб, наприклад, від Заходу, а саме від інтенсивності допомоги Україні, що поставляється Заходом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Роман Головін пояснив, чому угода про вивезення зерна вигідна всім, крім України.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Кущ розповів, яке значення нафта і газ мають для економіки рф і коли її бюджет відчує дефіцит.